Over ons bedrijf

 

Van harte welkom bij KENTYRE Quickservice.

De heer G. Güzel is geen onbekende in de auto- en bandenbranche en in de regio. Opgegroeid met- en tussen de auto's werkte hij, gedurende z'n loopbaan, in commerciële functies bij verschillende autobedrijven en bandenservices.
Je kunt dus gerust stellen dat de heer G. Güzel weet waar hij over praat als het om auto's gaat.

Verkoop
Sinds 2012 richt Kentyre Quickservice zich meer op de handel in gebruikte auto's en koopt uitsluitend kwaliteitsoccasions bij BOVAG-erkende dealers en universele autobedrijven. De snel wisselende voorraad wordt weer verkocht, vanuit het moderne bedrijf in WIERDEN, aan zowel de vakhandel als aan particulieren. Deze komen dankzij het internet uit alle delen van het land! Gelukkig ligt het bedrijf centraal in het land.

Aftersales.
Als universeel autobedrijf heeft Kentyre Quickservice een aftersales-afdeling die ALLE merken auto's voorziet van goed onderhoud en de beste technische zorg! De kwaliteit van een autobedrijf wordt immers mede bepaald door een uitstekende service. Service bij aanschaf en aflevering en service bij het onderhoud van uw auto. Kentyre Quickservice biedt het u allemaal.

Laat weten wat u vindt van ons bedrijf
Kentyre Quickservice vindt goede kwaliteit & service erg belangrijk!
Daarom willen we graag weten hoe u als klant over ons denkt. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.


Met vriendelijke groet,

Kentyre Quickservice
de heer ing. G. Güzel